Rólunk

  1. Szúnyogháló szerelés Budapest
  2. Rólunk

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket keres, akkor jó helyen jár. Minden általunk kínált szúnyoghálóra 2 év garanciát vállalunk. Hívjon minket és segítünk.

Rólunk Rólunk

Több, mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha kiváló minőségű szúnyoghálót, remek szakembereket keres, akkor jó helyen jár. Minden általunk kínált szúnyoghálóra 2 év garanciát vállalunk. Legyen szó fix keretes, rolós vagy pliszé szúnyoghálóról, ablakra, ajtóra mi két hét alatt legyártjuk és felszereljük önnek.

Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk leendő ügyfeleinket. Ha Ön is szeretne szúnyoghálót otthonában kérem hívjon minket és néhány kérdésünk megválaszolása után adunk önnek egy ajánlatot. Ha ajánlatunkat elfogadja, akkor egyeztettünk önnel egy időpontot, amikor szakemberünk elvégezheti a felmérést. Szúnyoghálója 2 héten belül elkészül.

Amint elkészült szúnyoghálója munkatársunk egyeztet önnel egy újabb időpontot a felszereléshez. Válassza a kiváló minőséget, válasszon minket.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szúnyoghálót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37